Wat is reseller hosting

Reseller hosting geeft bedrijven zoals webdesigners of kleinere hosting bedrijven de mogelijkheid om een volledige webhosting omgeving aan te bieden aan hun klanten zonder dat ze zelf instaan voor het onderhoud van de servers waar deze webhosting pakketten op draaien. Omwille van deze karakteristieken is dit type hosting pakket zeer populair bij webdesigners die KMO’s of zelfstandigen als klant hebben waarbij ze dus de hosting en het design/ontwikkeling van de website kunnen combineren om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe ziet een reseller webhosting pakket eruit?

Een reseller webruimte ziet er in principe net hetzelfde uit als je een gewoon shared hosting pakket zou bestellen. Als er gebruik wordt gemaakt van cPanel heb je gewoon het cPanel controlepaneel met dan extra functies om gebruikers aan te maken, webhosting pakketten in te stellen (aantal MB, dataverkeer, databases e.t.c.) en backups te maken. Bij DirectAdmin ziet de omgeving er ook net hetzelfde uit maar met dan de extra functies zodat je de sites en hosting pakketten van je klanten kan beheren.

Je hoeft geen klanten te hebben om een reseller pakket te bestellen. Je kan dit ook gebruik als je liever hebt dat elke website op een andere account geplaatst wordt. Dit is in sommige gevallen ook veel veiliger.

Waar kan ik prijzen vergelijken of bestellen?

Je kan best het overzicht bekijken van reseller hosting op http://www.webhostingtop10.be/reseller-hosting. Hier staan verschillende hosting providers die snelle hosting bieden aan goedkope prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *